Yunet
 

Društvo

Humanitarni koncert za Lunu Pilipović

Gradska M Televizija • Redakcija Gradska M • 12. februar 2024. • 13:48 •

Humanitarni koncert za Lunu Pilipović

Sremskomitrovačko Udruženje “Sirmium- grad dece” organizuje koncert humanitarnog karaktera, u ponedeljak 19. februara, u Baroknoj sali Muzeja Srema sa početkom u 18 časova, za Lunu Pilipović iz Šašinaca.

Luna boluje od cerebralne paralize, velika šansa za malenog borca i njen prvi samostalan korak postoji. Svaka tri meseca, Luni su u Beogradu u Centru za finu motoriku i rehabilitaciju potrebna sredstva u iznosu od 200.000 rsd. Na inicijativu njenih budućih drugara iz Osnovna škola Jovan Jovanović Zmaj , naše Udruženje vas poziva da se odazovete u što većem broju da Luna nikad ne prestane da se smeje

Koncert ,,Bubamarice i prijatelji” se organizuje u saradnji sa Muzičkom školom ,,Petar Krančević”, a u programu učestvuju:

,,Piccole cocinelle”, kvartet flauta koji čine devojčice osnovnoškolskog uzrasta, Una Brkljač, Ana Prokić, Jovana Jovanović i Valentina Sarka, u klasi profesorice Tatjane Miljković , Duo ,,Auletica doppia” Isidora Kozlina- flauta i Ilija Sretenović- klarinet u klasi profesorice Tatjane Miljković , Lena Pantelić -flauta u klasi profesorice Jelene Vlaović ( takođe u klasi prof. Vlaović su i Una Brkljač i Ana Prokić, deo kvarteta ,,Piccole cocinelle”), Todor Nikolovski- saksofon, u klasi profesora Siniše Murića, Sara Spasojević- bubnjevi, u klasi profesora Nikole Grozdanića, Luka Halilović, flauta, u klasi profesorice Irene MiliĆ, Korepetitor: profesor Aleksandar Cundra.

Gosti koncerta su učenici Osnovne škole ,,Jovan Jovanović Zmaj”, prvog razreda, učiteljice Jasne Lončarević i petog razreda, nastavnice Dragane Bogosavljević, uz veliku podršku i saradnju direktorice Sonje Tucaković.

Moderator programa: učenica Osnovne škole ,,Jovan Jovanović Zmaj”, Nađa Marelj.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena