Yunet
 

Sport

Odbojkašice Jedinstva u polufinalu plej-ofa Superlige!

RTV Stara Pazova • Redakcija RTV Stara Pazova • 30. mart 2024. • 00:00 •

Odbojkašice Jedinstva u polufinalu plej-ofa Superlige!

Nakon dve rutinske pobede u mečevima četvrtfinala plej-ofa Superlige, odbojkašice Jedinstva su se sinoć plasirale u polufinale pobedivši Omladinac identičnim rezultatom od prošlog puta, 3:0. Očekivano je Jedinstvo među četiri najbolja tima a svakako im je želja da ulogu favorita za pobedu i opravdaju.

Tamara Miljević je bila najefikasnija sa 12 osvojenih poena. Trener Jovo Caković ne krije da je srećan zbog minulog rada i prvog mesta na tabeli, što im je omogućilo da četvrtfinalne utakmice igraju protiv bratskog kluba, Omladinca. "Ja bih čestitao Omladincu sjajnu sezonu jer su oni ove godine izborili plej-of i smatram da su imali dosta ozbiljnih utakmica. U dosta mečeva su pobedile ekipe koje imaju kvalitetnije rostere od njih i treba da budu zadovoljni. Siguran sam da će polufinale biti intenzivnije i teže i igra se na dve dobijene. Nadamo se dobrim igrama i rezultatima", rekao je Caković.

Plasman u polufinale izborio je i Železničar iz Lajkovca, koji će se za finale boriti sa TENT-om. Staropazovčanke će 1. aprila saznati protivnika posle majstorice između Crvene Zvezde i Uba a prvi polufinalni meč je 9. aprila u Staroj Pazovi.

-->Tweet --> Share Tweet

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis
Budi human - Helena