Yunet
 

Društvo

U laćaračkoj školi otvoren Klub učenja

Gradska M Televizija • Redakcija Gradska M • 16. mart 2022. • 07:47 •

U laćaračkoj školi otvoren Klub učenja

U okviru projekta “Premošćavanje digitalnog jaza u Srbiji za najugroženiju decu” u Osnovnoj školi “Triva Vitasović Lebarnik” iz Laćarka otvoren je “Кlub za učenje.”Otvaranjem Кluba za učenje, učenici laćaračke škole imaće bolje uslovi za rad i sticanje znanja. Uz pomoć tableta, računara i interneta, đaci će moći dodatno da ostvare pomoć u učenju kroz kreativne sadržaje, ali i da dobiju podršku u pripremi završnih ispita i upisa u srednje škole.

Osnovna škola “Triva Vitasović Lebarnik” jedina je škola na teritoriji Sremskog okruga koja sprovodi projekat “Premošćavanje digitalnog jaza za najugroženije učenike”, koji je finansijski podržan od strane Unicefa i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, uz tehničku podršku Centra za obrazovne politike.

Zajedničkom saradnjom direktora škole Zlatkom Vuletićem, koordinatorom projekta Slađanom Teodorović, koordinatorom kluba za učenje Mirjanom Кrsmanović Mirnić, koordinatorom digitalne biblioteke Milice Bijeljić i svih zaposlenih u ovoj školi učenici će imati priliku da koriste programe na tablet računarima koji će im pomoći u učenju. “Zato su svi naši đaci uvek dobrodošli, da zajedno usvajamo znanja kroz igru i kreativni rad”, poručuju iz laćaračke škole.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad