Yunet
 

Hronika

Kažnjeni zbog vožnje pod uticajem narкotiкa

Gradska M Televizija • Redakcija Gradska M • 7. april 2022. • 07:47 •

Kažnjeni zbog vožnje pod uticajem narкotiкa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi i Inđiji su, prilikom kontrole saobraćaja na područjima ovih opština, otkrili trojicu vozača pod dejstvom narkotika.

Patrola je u Starim Banovcima zaustavila dvadesetosmogodišnjeg poljskog državljanina koji je upravljao „folksvagen transporterom“ pod uticajem kokaina i kanabisa i bez vozačke dozvole. U njegovom vozilu pronađeno je pet paketića sa materijom za koju se sumnja da je marihuana. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, određeno mu je zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.

U Belegišu, policijski službenici su zatekli tridesetogodišnjaka koji je vozio „sitroen“ pod dejstvom kanabisa i amfetamina, a u Inđiji dvadesettrogodišnjeg vozača „reno lagune“ koji je bio pozitivan na kanabis.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 časova i zbog prekršaja upravljanja vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, biće privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno vozače, da poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad