Yunet
 

Hronika

Kažnjeni zbog saobraćajnih prekršaja

Gradska M Televizija • Redakcija Gradska M • 7. septembar 2022. • 11:35 •

Kažnjeni zbog saobraćajnih prekršaja

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su, u kontroli saobraćaja, otkrili petoricu vozača koji su učinili prekršaje nasilnička vožnja, vožnja pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i bez vozačke dozvole.

Policija u Staroj Pazovi otkrila je četrdesetogodišnjaka koji je vozio „pežo“ sa 2,10 promila alkohola u organizmu i četrdesetsedmogodišnjeg vozača „folksvagen transportera“ sa 2,52 promila alkohola i bez vozačke dozvole. Inače, za obojicom je bila raspisana poternica, pa je jedan sproveden u Policijsku upravu u Kruševcu, a drugi u Prekršajni sud Ruma, odeljenje u Pećincima.

U Inđiji su zaustavljeni dvadesetdvogodišnjak koji je vozio „polo“ pod dejstvom kokaina, amfetamina i kanabisa i dvadesettrogodišnji vozač „mazde“ koji je bio pozitivan na kanabis.

Patrola u Novim Banovcima zatekla je tridesetogodišnjeg muškarca koji je upravljao „fordom“ bez vozačke dozvole.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena