Yunet
 

Izbori

Maja Gojković posetila Sremsku Mitrovicu

Gradska M Televizija • Redakcija Gradska M • 13. decembar 2023. • 15:00 •

Maja Gojković posetila Sremsku Mitrovicu

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke, Maja Gojković posetila je Sremsku Mitrovicu, gde je imala priliku da razgovara sa ženama na teme kao što su uloga žena u razvoju zemlje, unapređenje položaja žena u današnjem društvu, zdravstvene teme, ali i predstojeći izbori. Gojković je tom prilikom istakla da žene cene ostvarene rezultate koji su značajni i za njihove porodice i društvo u celini i zato imaju veliko poverenje u predsednika države Aleksandra Vučića i listu ”Srbija ne sme da stane”.

„Divno druženje i razgovor sa ženama ovde u Sremskoj Mitrovici i očigledno je da su žene snaga Srbije i da žene odluke u svom životu, kao i u izboru kome će dati poverenje da vodi državu, donose u zavisnosti od toga kakve ste rezultate ostvarili u svim oblastima života, jer je njima bitno šta ste uradili i za njih, ali i za njihovu porodicu i zajednicu”, rekla je Gojković.

Gojković je naglasila da se žene vode i time kome mogu da veruju, ko garantuje mir i političku i ekonomsku stabilnost i kakvu ima viziju razvoja Srbije u naredne četiri godine. ”Zaista imam poverenje u žene, jer su donele odluku da izađu na izbore 17. decembra i veliko poverenje imaju u predsednika države Aleksandra Vučića i listu koju on podržava”, istakla je Gojković, saopšteno je iz SNS.

Gojković je rekla da je razgovarala sa ženama koje se bave različitim zanimanjima i da sve one cene što je u fokusu države zdravlje ljudi, što je svaki čovek bitan i život svakog čoveka. „Sada kada imamo mamografe u svim većim centrima u državi, pričale smo i da je važno podstaći žene da odlaze na preventivne preglede, jer svaki život je potreban Srbiji, a žena su i snaga Srbije i stub porodice i društva”, naglasila je Gojković.

Ona je istakla da je u prethodnim godinama mnogo toga urađeno, da je izgrađeno 445 kilometara novih autoputeva, 147 bolnica i zdravstvenih centara, kao i da se grade predškolske ustanove i škole, a u oblasti kulture samo u poslednje tri godine obnovljeno je i izgrađeno 109 objekata kulture – muzeja, galerija, domova kulture, u koje se nije ulagalo od vremena nekadašnje Jugoslavije i koji su decenijama bili devastirani. „Sve ovo što smo uradili poboljšava život građana, a zajedno možemo još više i zato žene pružaju podršku listi Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, poručila je Gojković.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena