Yunet
 

Kultura

Održan 18. „Pikolo san fest”

Gradska M Televizija • Redakcija Gradska M • 14. jun 2024. • 10:00 •

Održan 18. „Pikolo san fest”

Osamnaesti po redu “Pikolo Sun Fest” održan je u svečanoj sali Mitrovačke gimnazije. Veseli i raspevani mališani predstavili su ono što su naučili tokom školske godine, pa ni aplauz mnogobrojne publike nije izostao. Organizator je Udruženje za kreativni razvoj dece “Pikolo”.

Kako je tom prilikom istakla predsednica Udruženja “Pikolo””, Dušanka Gavrilović, predstavili su se polaznici muzičkog zabavišta i hora, ali i polaznici škole gitare i klavira.

“Upravo je gotova 18. sezona Udruženje za kreativni razvoj dece “Pikolo”. U septembru nas očekuje proslava ovog značajnog jubileja i tada planiramo jednu veliku koncert rođendansku žurku. To će biti koncert od kolača, gde ćemo proslaviti punoletstvo i predstaviti naše nove pesme, za koje je tekst napisala Olivera Jelkić, a muziku su pisale naše saradnice Marija Puzić i Danijela Hornjak, kao i moja malenkost”, rekla je Gavrilović.

Ovim koncertom polaznici Udruženja za kreativni razvoj dece “Pikolo” uspešno su priveli su kraju još jednu školsku godinu. Sada im predstoji odmor, a od septembra kreću u nove radne pobede.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena