Yunet
 

Društvo

"Novosadska cvetna pijaca" 1. i 2. oktobra na platou ispred SPENSa

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 30. septembar 2021. • 13:35 •

U petak i subotu, 1. i 2. oktobra će se održati četvrta "Novosadska cvetna pijaca" u jesenjem ciklusu.

Lokacija nije menjana, tako da nas svi naši sugrađani i sugrađanke, kao i posetioci našeg grada, mogu pronaći u petak i subotu na platou ispred SPENS-a, gde ćemo zajednički obojiti plato u jesenje boje. Radno vreme Novosadske cvetne pijace je u petak od 8.30 do 19.00 časova, a u subotu od 8.00 do 17.30 časova.

Cilj organizovanja ovih događaja je promocija malih proizvođača i da im se tako omogući da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo im da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.

Na "Novosadskoj cvetnoj pijaci", svim našim sugrađanima, sugrađankama i posetiocima Novog Sada će se predstaviti proizvođači i izlagači cveća, sadnica, opreme za hortikulturu, meda, hrane, umetničkih zanata. Izlagači su pripremili ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, rasada, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, ručno proizvedeno i ukrasno, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije. Izlagači se svaki put trude da našim sugrađanima predstave neke nove vrste biljaka. Kao i do sada, svaki savet oko nege određene biljke se mogu dobiti od izlagača.

Sledeća "Novosadska cvetna pijaca" je planirana  za 8. i 9. oktobar 2021. godine.

Mole se svi posetioci "Novosadske cvetne pijace", da pravilno nose maske za lice i da održavaju rastojanje od 1,5 metra ukoliko je moguće, kako bismo svi bili bezbedni.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad