Yunet
 

Društvo

Novogodišnja čestitka predsednice Skupštine Grada Novog Sada

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 30. decembar 2021. • 12:05 •

Novogodišnja čestitka predsednice Skupštine Grada Novog Sada

Predsednica Skupštine Grada Novog Sada MSc Jelena Marinković Radomirović čestitala je Novosađankama i Novosađanima Novu godinu.

Drage Novosađanke i dragi Novosađani,
još jednu izazovnu godina ostavljamo iza nas i još smo za jednu godinu iskusniji i jači. Zato, neka vam godina pred nama donese pre svega zdravlja i mira, vedrine i optimizma, mnogo pozitivne energije.
Neka vam se u njoj ispune lične, profesionalne i druge želje i ambicije. Nadam se da će trud koji ste uložili u ostvarenje svojih ciljeva u novoj godini uroditi plodom, a da ćemo zajedničkim naporima učiniti da naš Novi Sad bude lepše i bolje mesto za život.
Našim najmlađim Novosađanima želim mnogo bezbrižnih dana, sreće i zadovoljstva. Da rastu u ljubavi i radosti, a da od svojih roditelja, baka i deka, učitelja i nastavnika uče znanje, stiču iskustvo i spoznaju plemenitost.
Novogodišnju noć proslavite uz one koje volite, koji vas poštuju i podržavaju. Lepo se provedite, a potom odmorite. Budite veseli i ponosni, jer grad koji činimo postaje Evropska prestonica kulture.
Srećna Nova godina!

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad