Yunet
 

Društvo

Brnabić u Novom Sadu: Uručeni ključevi stanova za pripadnike snaga bezbednosti

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 17. januar 2022. • 13:42 •

Brnabić u Novom Sadu: Uručeni ključevi stanova za pripadnike snaga bezbednosti

Ključevi 25 stanova u novosadskom naselju Jugovićevo danas su uručeni porodicama pripadnika snaga bezbednosti, ratnih i vojnih invlalida, kao i porodicama poginulih boraca.

Na ceremoniji u Novom Sadu ključeve im je uručila premijerka Ana Brnabić, a reč je o kupcima prvog "paketa" završenih stanova u okviru prve B faze.

Danas su uručeni ključevi prvih 25 stanova, a od sutra kreće i uručenje ključeva ostalih 413 stanova, što znači da će u okviru te faze biti dodeljeno 438 stanova, u tri nove zgrade u naselju Jugovićevo.

Premijerka Ana Brnabić rekla je da je tu zbog njih, treći put u Novom Sadu, nakon polaganja kamena temeljca na početku gradnje i uručenja stanova iz prve A faze, najavljujući da će se uskoro dodeljivati stanovi u Sremskoj Mitrovici.

"Ovo je projekat kojim kažemo hvala, vama i vašim porodicama, na svemu što ste uradili, što ste se opredelli za poziv koji podrazumeva da ste svakog dana u potencijanoj opasnosti, na braniku otadžbine, da ste tu da branite građane, što je veoma ozbiljan poziv. Ovo je najmanje što možemo da uradimo za vas", poručila je premijerka.

Uručenju ključeva stanova prisustvovali su ministri odbrane Nebojša Stefanović, pravde Maja Popović, građevinarstva Tomislav Momirović, predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, direktor BIA Bratislav Gašić.

Izvor: Tanjug  Izvor: instagram igor.mirovic

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena