Yunet
 

Društvo

Za deset godina u bolji prevoz Novosađana uloženo četiri milijarde dinara

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 26. januar 2022. • 13:57 •

Za deset godina u bolji prevoz Novosađana  uloženo četiri milijarde dinara

Za prethodnih deset godina u bolji prevoz Novosađana uloženo je blizu četiri milijarde dinara.

Borislav Novaković, kapetan skupine političkih brodolomnika, koji su izgubili svaki orijentir, a koji se predstavljaju kao Narodna stranka, u pokušaju da još jednom obmane građane Novog Sada objavio je gomilu neistina I lažnih tvrdnji o poslovanju JGSP "Novi Sad" i rezultatima rada gradske vlasti i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića.
Istina i činjenice su potpuno drugačiji od gomile neistina i nebuloza koje je izdeklemovao Borislav Novaković, osvedočeni i okoreli korupcionaš bivšeg režima. On dezinformacijama pokušava da sakrije kompromitujuće činjenice iz svoje prošlosti, o nezakonitoj uplati i nestanku avanasa od 4,5 miliona evra prilikom gradnje Bulevara Evrope, lažnom glasanju za Zakon o radu, u čuvenoj aferi "Solun", nezakonitim poslovima prilikom prenamene zemljišta za gradnju, sukobima s policijom.
Za razliku od vremena kada je Novaković vodio grad, kada nije bilo kupovine novih autobusa, i kada nije ulagano u održavanje autobuskih stajališta, od 2012. godine, od kada je Miloš Vučević preuzeo funkciju gradonačelnika Novog Sada, JGSP je imao najveća ulaganja u istoriji preduzeća.
U cilju najboljih uslova za prevoz Novosađana u periodu od 2012. do 2021. godine nabavljeno je ukupno 137 autobusa. Ukupna vrednost investicija iznosi 3,777 milijardi dinara.
Kako bi autobusi uvek bili spremni za prevoz građana Novog Sada izgrađena je nova zgrada Tehničkog pregleda od 647 kvadrata. U potpunosti izvršena zamena svih kiosaka na terminalu u Šafarikovoj ulici i na polaznim peronima MAS-a. Rekonstruisan je veliki broj postojećih i izgrađen značajan broj novih autobuskih stajališta.
Dakle, to su činjnice. I te činjenice smetaju Bori Novakoviću jer zna da je Miloš Vučević preporodio Novi Sad, i da nikad neće moći da se vrati na vlast, da ponovo avansno u privatne džepove prebacuje pare građana Novog Sada, i lažno glasa za najvažnije zakone, od kojih zavisi sudbina građana.
Novosađani znaju da će zahvaljujući aktuelnoj gradskoj vlasti GSP nastaviti da se razvija u ulaže u najbolje uslove prevoza za sve građane Novog Sada.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena