Yunet
 

Društvo

Treća prolećna "Novosadska cvetna pijaca" 29. i 30. april

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 21. april 2022. • 12:48 •

Treća prolećna

Ovaj petak i subotu odmaramo, ali već 29. i 30. aprila se ponovo družimo na trećoj Novosadskoj cvetnoj pijaci, koju organizuje Pokret gorana Novog Sada.

Na dobro poznatoj lokaciji, plato ispred SPENS-a, svim našim sugrađanima i sugrađankama će se predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, proizvođači meda i hrane. Izlagači su spremni i ima ih još više prijavljenih tako da smo proširivali kapacitete cvetne pijace. Naši izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije.
Cilj nam je da promovišemo male proizvođače i da im omogućimo da predstave svoje proizvode našim sugrađanima. Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost.
Narednu "Cvetnu pijacu" planiramo da organizujemo 6. i 7. maja. Pozivamo sve građane/ke i medije da posete treću prolećnu "Novosadsku cvetnu pijacu" i pronađu nešto za sebe i svoje najmilije, urede svoje balkone i vrtove i da uživaju u cvetnom platou.
Takođe, možete nas pratiti i preko našeg sajta (http://pokretgorana.org.rs/), facebook stranice (https://www.facebook.com/pokretgorana/), instagram profila kao i u medijima.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena