Yunet
 

Društvo

Specijalni polasci vozom na relaciji Beograd – Novi Sad tokom festivala

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 30. jun 2022. • 13:16 •

Specijalni polasci vozom na relaciji Beograd – Novi Sad tokom festivala

Srbija Voz i EXIT za posetioce festivala imaju divnu vest – uvedene su posebne linije na relaciji Beograd-Novi Sad tokom festivala.

Uvođenje posebnih linija na relaciji Beograd-Novi Sad tokom festivala pružiće posetiocima brz i udoban transport do Petrovaradinske tvrđave.  Pored više od 30 redovnih dnevnih polazaka na relaciji Novi Sad – Beograd, koji su putnicima dostupni od 5:30 do 23:00 sata,  od 7. do 11. jula festivalskoj publici će biti na raspolaganju i specijalni polasci.  Iz pravca Beograda prema Novom Sadu dodatni vozovi će kretati u 23:00, 00:00 i 01:00 čas sa stanice Beograd Centar, a iz pravca Novog Sada prema Beogradu u 01:30, 02:30, 03:30 i 04:30 časova. Svi vozovi stajaće na železničkoj stanici Petrovaradin, u neposrednoj blizini Tvrđave, kao i na stanicama Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška,  Sremski Karlovci i Novi Sad, čime će dolazak i odlazak na festival vozom biti omogućen i za sve posetioce sa ovih lokacija.
Specijalni vozovi će navedenu relaciju prelaziti za manje od sat vremena.  Karte za dodatne linije dostupne su za kupovinu putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija Voza uz popust od 5%, kao i na blagajnama i kartomatima.

foto srbvoz

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena