Yunet
 

Društvo

Državljanin Italije vozio 250 km na sat

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 19. jul 2022. • 12:53 •

Državljanin Italije vozio 250 km na sat

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe lakše povređene.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 5 saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica zadobila lake telesne povrede.
Policijska uprava u Novom Sadu je, 18. jula, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 246 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.
Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno  10 vozača i  tri  vozila, a zadržano je pet vozača, dvojica zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo, a jedan zbog upravljanja vozilom pod zabranom i jedan vozač je zadržan zbog ponavljanja prekršaja. Oni će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom  prekršajnom sudiji.
Zbog prekršaja nasilničke vožnje, prekršajnom sudiji su, u skraćenom postupku, privedena i dvojica vozača sa auto-puta, državljanin Italije koji je  vozio  automobil brzinom od gotovo 250 km na sat  i  Subotičanin koji je vozio zaustavnom trakom, u kontra smeru.
 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena