Yunet
 

Društvo

Dođite vozom na „Belgrade Music Week”

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 25. avgust 2022. • 14:43 •

Dođite vozom na „Belgrade Music Week”

Povodom predstojećeg muzičkog festivala „Belgrade Music Week”, koji se održava na Ušću, od 26. do 28. avgusta, nacionalna kompanija za železnički prevoz putnika „Srbija Voz” uvela je dodatne polaske vozova kako bi omogućila bezbedan prevoz za posetioce jednog od najpopularnijih regionalnih muzičkih događaja.

Pored aktuelnih polazaka po redu vožnje, biće uvedene dodatne noćne linije sa stanice Novi Beograd za Novi Sad i Vršac i to subotu, 27. avgusta i nedelju 28. avgusta, u 2.30 časova.
Vozovi koji saobraćaju na relaciji Novi Beograd - Novi Sad stajaće na stanicama Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška i Sremski Karlovci, a od Novog Beograda do Vršca na stanicama Beograd Centar, Karađorđev park, Vukov spomenik, Pančevački most, Pančevo glavna, Pančevo varoš, Vladimirovac, Alibunar i Banatski Karlovac, čime će i stanovnicima ovih mesta biti omogućeno da posete jednu od najvećih muzičkih manifestacija.
Za festivalske polaske važe specijalne promotivne cene (Novi Beograd – Novi Sad 380,00 RSD i Novi Beograd – Vršac 409,00 RSD), a karte se mogu kupiti onlajn putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija voza (www.srbijavoz.rs).
Iz „Srbija Voza” ističu da je cilj poslovanja ove kompanije da putovanje vozom građanima učine što lepšim i komfornijim, kao i da putnicima obezbede najbezbedniji, najpristupačniji i najkvalitetniji prevoz tokom cele godine. Takođe podsećaju da je svim posetiocima iz navedenih mesta koji žele da na festival dođu vozom na raspolaganju i veliki broj polazaka iz Novog Sada i Vršca u okviru redovnog putničkog saobraćaja.
„Belgrade Music Week” deo je Kloud festivalske platforme koja objedinjuje tri najveća beogradska muzička festivala, pretvarajući Beograd u svojevrsni grad-festival i najzanimljiviju turističku destinaciju u ovom delu Evrope. Ove godine „Music Week” ugostiće neke od najaktuelnijih izvođača popularne muzike današnjice. U petak, 26. avgusta nastupiće Nucci, Voyage, Crni Cerak, Gazda Paja, Zera, Corona i Rimski, Djexon i Coja i Indodjija. U subotu na scenu izlaze Relja, Devito, Teodora, Nikolija i IDJShow finalisti, a u nedelju, 28. avgusta očekuju nas nastupi izvođača Coby, Rasta, Sara Jo, Angelina i Inas.
 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad