Yunet
 

Društvo

Povodom Svetskog dana pismenosti SCNS raspisao konkurs za studente

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 8. septembar 2022. • 15:13 •

Povodom Svetskog dana pismenosti SCNS raspisao konkurs za studente

Povodom 8. septembra Međunarodnog dana pismenosti Studentski centar Novi Sad je u saradnji sa Gradskom bibliotekom, Studentskim centrom Novi Sad i Spensom, raspisao nagradni konkurs za studente koji žive u studentskim domovima u Novom Sadu "Srce mog grada".

Studenti treba da na imejl [email protected] pošalju tekst do 500 karaktera kojim će opisati svoj omiljeni deo Novog Sada.
Pobednik konkursa dobiće besplatnu članarinu u Gradskoj biblioteci grada Novog Sada,  propusnicu za ulazak na bazene JP SPC "Vojovodina" i besplatnu ishranu u studentskom restoranu. A autori drugoplasiranog i trećeplasiranog teksta dobiće besplatan ulaz za sve programe Studentskog kulturnog centra do kraja godine. Sva tri nagrađena rada biće objavljena na zvaničnoj prezentaciji SCNS-a.
- Novi Sad je grad velikog i otvorenog srca, grad velikih mogućnosti u kom će studenti steći akademsko obrazovanje, ostvariti važne kontakte i upoznati prijatelje za ceo život. Novi Sad je grad u kom će mnogi po završtku studija nastaviti da žive, započnu karijeru i zasnuju porodicu. Novi Sad je grad koji će odrediti njihovu budućnost. I zato smo smatrali da je 8. septembar dobar povod da svaki student koji želi, napiše svoju ipresiju o delu, ili delovima Novog Sada koje najviše voli - rekao je direktor SCNS Novi Sad Zoran Martinović.
Konkurs traje sedam dana, od 8. do 15. septembra. Radove će ocenjivati stručna komisija. Rezultati će biti objavljeni do 20. septembra.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad