Yunet
 

Društvo

Onlajn polise putnih osiguranja – najvažniji korak do bezbednog putovanja

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 9. septembar 2022. • 14:52 •

Onlajn polise putnih osiguranja – najvažniji korak do bezbednog putovanja

Poslednje dve godine i „nova“ svakodnevica naučili su nas da pojednostavimo stvari.

Hranu naručujemo preko različitih aplikacija, onlajn biramo odeću i potrepštine za kuću, račune plaćamo preko mobilnog telefona kako bismo izbegli čekanje u redu. Kupovina preko interneta više nije strana čak ni starijim generacijama, a nepoverenje i strah od nepoznatog polako se prevazilaze.
Prateći aktuelne trendove, Kompanija „Dunav osiguranje“ prilagodila je svoje usluge kako bi na jednostavan i pouzdan način svojim klijentima omogućila da se zaštite od nepredviđenih situacija, a uz to uštede i vreme i novac. Pored polise putnog zdravstvenog osiguranja, koju je do sada bilo moguće kupiti onlajn, Kompanija „Dunav“ je u sklopu svog veb-šopa omogućila kupovinu još jedne vrste osiguranja koja će svima što kreću na putovanje sopstvenim vozilom biti dragocena – polisa pomoći na putu.
Pored mogućnosti da ove polise sada pribave brže i lakše, u svega par koraka, prednosti onlajn kupovine su popusti koji se odobravaju za ovaj vid kupovine – 15% na putno zdravstveno osiguranje i 10% za polisu pomoći na putu. Na taj način, ne samo što se štedi novac, već su putnici bezbedni za sve slučajeve nepredviđenih medicinskih potreba, odnosno neplaniranih situacija na putovanju sopstvenim automobilom.
Polisa putnog zdravstvenog osiguranja obezbeđuje kompletnu i neophodnu medicinsku zaštitu u okviru osiguravajućeg paketa, uključujući i sve epidemije i pandemije koje proglasi Svetska zdravstvena organizacija, pored aktuelne zaraze kovidom 19 ili majmunskih boginja.
Pored ove polise, osiguranje pomoći na putu neizostavan je deo svakog planiranja putovanja, bez obzira na vozačko iskustvo. Uz polisu putne asistencije, jedan telefonski poziv u bilo koje doba dana ili noći 365 dana u godini obezbediće dolazak ovlašćenog majstora, pregled, lakše popravke, šlepovanje i troškove noćenja ako je za vozilo potrebna duža popravka.
Za sve dodatne informacije i podršku u vezi sa onlajn kupovinom polisa zainteresovani mogu pozvati Kontakt centar Kompanije „Dunav osiguranje“ na telefon 0800 386 286 ili posetiti sajt www.dunav.com.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad