Yunet
 

Društvo

Danas počinje dvodnevna konferencija "SecureD22"

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 25. oktobar 2022. • 09:12 •

Danas počinje dvodnevna konferencija

U Novom Sadu danas počinje SecureD22, dvodnevna konferencija posvećena IT bezbednosti, na kojoj će brojni eksperti pokušati da daju odgovore na pitanja kako najbolje zaštititi IT infrastrukturu kompanija i organizacija od rastućih sajber napada.

Fokus će biti na Zero Trust, Prevention by Design, Incident Response i Maximum Automation pristupima, kroz rešenja iz portfolija vodećih kompanija u ovoj oblasti poput Palo Alto Networks, Skybox Security, Glašwall, Microfocus, SolarWinds, Portnox i Sycope, saopštili su iz Co.Next.
Najavljeno je više od 250 učesnika, među kojima su lideri IT security industrije, security IT menadžeri, specijalisti i profesionalci, a koji će se okupiti pod motom „dare to be secured" i kroz prezentacije security trendova, primera iz prakse, specijalizovane radionice, studije slučaja i diskusije potražiće odgovore na pitanje kako se suočiti sa rastućim izazovima cyber bezbednosti.
Organizator konferencije je kompanija Co.Next, međunarodni distributer IT opreme i usluga u centralnoj i jugoistočnoj Evropi, sa sedištem u Sloveniji.

Izvor:Tanjug

Foto:Promo

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad