Yunet
 

Društvo

Radovi na sanaciji saobraćajnica

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 8. novembar 2022. • 15:19 •

Radovi na sanaciji saobraćajnica

Na delu Bulevara Jovana Dučića, od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića, danas je završeno obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije i uspostavljeno je redovno odvijanje saobraćaja na navedenoj deonici.

Završetak radova na asfaltiranju raskrsnice Futoški put-Bulevar Evrope predviđen je za sredu, 9. novembra, nakon čega sledi obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije i od četvrtka, 10. novembra, raskrsnica će biti prohodna za saobraćaj. Radovi na kompletnoj deonici Futoškog puta, od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope, biće završeni u petak, 11. novembra.
Danas je završeno asfaltiranje kolovoza u Ulici Doža Đerđa i u popodnevnim časovima ulica će biti otvorena za saobraćaj.
U daljem toku radova predviđena je popravka kolovozne konstrukcije u Gagarinovoj ulici (od Bulevara kralja Petra I do Bulevara Jaše Tomića), a radovi će početi u četvrtak, 10. novembra.
Takođe u četvrtak, 10. novembra, počinju radovi na Putu dr Goldmana u Sremskoj Kamenici (od kružnog toka do Ulice Dinka Šimunovića). Najpre će se raditi deonica od semafora do Ulice Dinka Šimunovića, koja će u potpunosti biti zatvorena za saobraćaj.
U periodu od 7. do 10. novembra realizuju se radovi u ulicama Skojevska i Gogoljeva u Sremskoj Kamenici. Radovi se izvode pod saobraćajem, koji se obustavlja samo dok traje asfaltiranje kolovoza.
U toku su radovi na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom u Ulici Kraljevića Marka, zbog čega je obustavljen saobraćaj na deonici od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića. U drugom delu ulice radovi će se izvoditi početkom iduće godine, do kada će ovaj deo ulice biti prohodan za saobraćaj.
Usled izvođenja radova na izgradnji brze pruge, na snazi je potpuna obustava u Partizanskoj ulici, na deonici od Rumenačke do Industrijske.
 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena