Yunet
 

Društvo

Aktuelni radovi na sanaciji saobraćajnica

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 9. novembar 2022. • 16:18 •

Aktuelni radovi na sanaciji saobraćajnica

Intenzivnim tempom i maksimalnim angažovanjem izvođača, realizuju se radovi na sanaciji prioritetnih saobraćajnica bulevarskog tipa i ulica u kojima je kolovoz u izrazito lošem stanju.

Danas se izvode radovi na obeležavanju saobraćajne signalizacije na raskrsnici Futoški put – Bulevar Evrope i večeras će raskrsnica biti puštena u saobraćaj, odnosno biće omogućen pristup Bulevaru Evrope u pravcu naselja Detelinara. Tokom sutrašnjeg dana obavljaće se asfaltiranje deonice od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope.
Završeni su radovi na asfaltiranju kolovoza u Skojevskoj ulici u Sremskoj Kamenici i uspostavljen je redovan saobraćaj u ovoj ulici. U toku su radovi na asfaltiranju Gogoljeve ulice u Sremskoj Kamenici,  koja će večeras biti puštena u saobraćaj.
U četvrtak, 10. novembra, počinju radovi u Gagarinovoj ulici, koji će se izvoditi po etapama, kako ne bi došlo do obustave saobraćaja na kompletnoj deonici od Bulevara kralja Petra I do Bulevara Jaše Tomića. U prvoj fazi radova za saobraćaj će biti zatvoren deo ulice od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta, a uspostavljanje saobraćaja na ovoj deonici planirano je za petak u popodnevnim časovima. Napominjemo da se, prilikom izrade projekta tehničkog regulisanja saobraćaja, naročito vodilo računa o tome da se, u periodu izvođenja radova, stanarima u Gagarinovoj ulici u najvećoj mogućoj meri omogući pristup objektima i parkinzima na predmetnom lokalitetu.
Takođe u četvrtak, 10. novembra, počinju pripremni radovi na Putu dr Goldmana u Sremskoj Kamenici (od kružnog toka do Ulice Dinka Šimunovića). Radovi će se najpre izvoditi od Ulice Dinka Šimunovića do semafora (iznad tunela) i ova deonica će u potpunosti biti zatvorena za saobraćaj.
Podsećamo da su u toku radovi na izgradnji saobraćajnih površina sa pratećom infrastrukturom u Ulici Kraljevića Marka, zbog čega je obustavljen saobraćaj na deonici od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića.
Usled izvođenja radova na izgradnji brze pruge, na snazi je potpuna obustava u Partizanskoj ulici, na deonici od Rumenačke do Industrijske.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena