Yunet
 

Društvo

Uručene nagrade Grada Novog Sada službenicima Policijske uprave

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 14. novembar 2022. • 11:47 •

Uručene nagrade Grada Novog Sada službenicima Policijske uprave

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić primio je u Gradskoj kući pripadnike Policijske uprave Novi Sad, ispostave u Petrovaradinu, koji su Rešenjem gradonačelnika, a na osnovu Odluke o nagradi za policijske službenike dobili novčanu nagradu za ostvarene izuzetne rezultate u obavljanju policijskih poslova, od značaja za bezbednost ljudi i imovine građana i pravnih lica sa teritorije Grada Novog Sada u toku 2022. godine.

Nagrada, koja iznosi 40 000 dinara po nagrađenom policajcu, dodeljena je Miroslavu Todoroviću, Milanu Malbaši i Urošu Klisuri. On im je čestitao na postignutom uspehu i istakao da će Grad Novi Sad uvek pružati podršku Policijskoj upravi, jer to što, za sve Novosađane, rade nema cenu.
- U gotovo polumilionskom gradu uvek ima nekih neželjenih događaja, ali važno je da naša Policija radi odgovorno, kvalitetno i da su poslednjih deset godina učinjeni ogromni pomaci kada je u pitanju stanje bezbednosti u gradu. Bitno je da verujemo našoj Policiji, da poštujemo ljude koji nose te časne uniforme, da im mi, kao Grad, obezbedimo najbolje moguće uslove za rad. Policajci Klisura, Malbaša i Todorović su najzaslužniji za rasvetljavanje krivičnih dela izvršenih na trasi brze pruge Beograd-Novi Sad, kojima je bilo ugroženo odvijanje saobraćaja i naneta višemilionska šteta firmama koje su bile zadužene za obnovu i održavanje ove deonice brze pruge. Zato Grad Novi Sad nastavlja praksu da nagrađuje pripadnike Policije, a oni su svakako to zaslužili prilikom obavljanja svojih zadataka, pokazavši visok stepen profesionalizma i požrtvovanosti-rekao je gradonačelnik Đurić na prijemu u Gradskoj kući.

 

Foto: Grad Novi Sad
 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena