Yunet
 

Društvo

„Ledena šuma“ još ovog vikenda u Novom Sadu

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 12. januar 2023. • 14:34 •

„Ledena šuma“ još ovog vikenda u Novom Sadu

Nakon mesec dana druženja, zabave i klizanja, „Ledena šuma“ će ovog vikenda u Dunavskom parku obeležiti kraj 7. sezone.

Poslednjeg vikenda, posetioci će u Ledenoj šumi moći da uživaju uz besplatne muzičke sadržaje a klizači će imati priliku da poslednji put ove zime kližu u praznično dekorisanom ambijentu Dunavskog parka.
U petak, 13. januara od 20 časova na muzičko scenskoj bini nastupiće „The Christmas Spectatular FRKA“ koji će publiku na najbolji način uvesti u veče dočeka Pravoslavne Nove godine!
U subotu, 14. januara od 20 časova nas očekuje nastup novosadskog sastava „Đarma i metkovi“ koji su već uveliko osvojili srca publike u „Ledeoj šumi“ i koji će na najbolji način zagrejati atmosferu klizača i posetilaca na zimskom bazaru poslednje subote u „Ledenoj šumi“.
U nedelju, 15. januara od 20 časova počeće žurka zatvaranja uz svirku benda „Negde između“ koji će i zvanično zatvoriti zimsku sezonu 2022/2023.
Smene klizanja u „Ledenoj šumi“ su na dnevnom nivou raspoređene u sedam termina koji traju po sat i po vremena a radno vreme klizališta je od 9.00 do 22.30 časova. 
Više informacija o satnici, besplatnim programskim sadržajima, uslovima i povoljnostima prilikom posete „Ledenoj šumi“, zainteresovani posetioci mogu dobiti putem sajta www.ledenasuma.rs



 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena