Yunet
 

Društvo

Predsednica Skupštine u poseti penzionerima Budisave

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 4. mart 2023. • 18:52 •

Predsednica Skupštine u poseti penzionerima Budisave

Predsednica Skupštine Grada Novog Sada MSc Jelena Marinković Radomirović prisustvovala je danas Skupštini Udruženja penzionera Budisave i tom prilikom upoznala se sa radom ovog društva.

Pozdravljajući prisutne na Skupštini, presednica novosadskog parlamenta je istakla da je briga o starijim sugrađanima i penzionerima jedno od najvažnijih pitanja koje naša zemlja postavlja pred sobom.
- Tako i Grad Novi Sad vodi odgovornu politiku prema najstarijim sugrađanima i čini sve što može kako bi dali podršku projektima, koji za cilj imaju unapređenje položaja penzionera, ali i da podržimo programe koji osnažuju i pospešuju vašu svakodnevnicu - kazala je MSc Jelena Marinković Radomirović.
Predsednica Skupštine Grada Novog Sada pozdravila je prisutne u ime gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića, poručivši im da prema njima gajimo veliko poštovanje.
- Vi ste stvarali našu zemlju i naš grad. Omogućili ste dolazećim generacijama da nadograđuju ono što ste stvorili svojim radom, znanjem i upornošću. Hvala vam na svemu što ste izneli na svojim plećima, od ratova, nemaštine, raznih kriza i ove poslednje epidemije. Uprkos svemu, izdržali ste najizazovnija vremena i mi smo vam večno zahvalni na tome - rekla je MSc Marinković Radomirović.
Predsednica Skupštine Grada Novog Sada je primetila da članovima Udruženja ne manjka energije, te ih zamolila da nastave tako.
- Zaslužili ste sve lepe i prijatne trenutke, a Grad Novi Sad će se potruditi da ih bude što je više moguće - zaključila je MSc Marinković Radomirović.
Pre Skupštine penzionera, predsednica novosadskog parlamenta posetila je Dom penzionera u Budisavi, gde su je članovi i članice Udruženja upoznali s aktivnostima i  saradnjom koju imaju sa drugim udruženjima penzionera.
 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad