Yunet
 

Društvo

Počelo asfaltiranje dela ulice Petefi Šandora u Rumenki

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 10. april 2024. • 12:55 •

Počelo asfaltiranje dela ulice Petefi Šandora u Rumenki

Drugu nedelju zaredom ekipe JKP “Puta” asfaltiraju ulice u Rumenki. Nakon Vojvode Putnika, Đorđa Sp. Radojičića, Stevana Sinđelića i Nebojše Glogovca, danas su počeli radovi na asfaltiranju dela ulice Petefi Šandora, od ulice Arsenija Čarnojevića do Vojvođanske. Nastavljeni su radovi na pripremi za asfaltiranje u ulici Dr Đure Jovanovića Kindera, a pripreme kolovoza za popravku započete su u Novosadskoj i Novoj 16. Prošle nedelje je popravljena pešačka staza na raskrsnici Partizanske i ulice Oslobođenja, gde je nedavno, na zahtev građana postavljen privremeni semafor, u okviru platforme „Tvoj grad“.
I danas se asfaltira Vezirac krak sa Bukovačkog puta 143, na kom je nakon višednevne pripreme kolovoza, nanošenje asfaltnog sloja započeto juče, kao i produžetak Karagače. U Bukovcu su započeti pripremni radovi za popravku kolovoza u Fruškogorskoj ulici, a nastavljene su i pripreme kolovoza za asfaltiranje Bukovačkog puta. U Branka Radičevića i Novoj 1 u toku je uređenje bankina.
Na Keju žrtava racije, kod ulice Maksima Gorkog i Radničke u toku je dovođenje raskopanih površina u ispravno stanje, a u ulici Vase Stajića u Sremskoj Kamenici izrađuju se slivničke veze.
– U martu smo asfaltirali 35 i izvršili popravke kolovoza u 19 ulica. U aprilu nastavljamo još snažnijim tempom sa izvođenjem radova na uređenju saobraćajne infrastrukture. U narednom periodu nastavićemo sa radovima i u gradu i prigradskim naseljima, jer je asfaltiranje ulica jedan od najvažnijih prioriteta grada Novog Sada – kaže direktor JKP „Put“ Dušan Radojičić.
U ulicama Vuka Karadžića i Save Kovačevića, kao i na raskrsnicama Sentandrejski put – Teodora Mandića, Bulevar Jovana Dučića – Bulevar Kneza Miloša i Hadži Ruvimove i Janka Čmelika u toku su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena