Yunet
 

Društvo

Počeli radovi na sređivanju centra Sremske Kamenice

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 22. april 2024. • 14:49 •

Počeli radovi na sređivanju centra Sremske Kamenice

Počeli su pripremni radovi na sređivanju centra Sremske Kamenice, koji će trajati od 22. do 26. aprila. Istovremeno, u ulici Vojvode Putnika počelo je uređenje parkinga, a u Karađorđevoj izrada asfaltnih usporivača brzine.

Za vreme trajanja radova, na osnovu rešenja Gradske uprave za saobraćaj i puteve, uvedena je privremena zabrana odvijanja saobraćaja u Karađorđevoj ulici, u delu od Svetozara Markovića do Trga Zmaj Jove, na Trgu Zmaj Jove i u Ulici vojvode Putnika, u delu od Trga Zmaj Jove do Ulice Slobodana Bajića. Zaustavljanje i parkiranje za vreme trajanja radova nije dozvoljeno u ulici Sedme vojvođanske brigade. Saobraćaj će biti ponovo uspostavljen po okončanju radova koji imaju za cilj poboljšanje kvaliteta i bezbednosti saobraćaja na ovoj frekventnoj saobraćajnici.
U ulici Pavla Ristića u Petrovaradinu u toku je popravka kolovoza, a u Rumenki su nastavljeni radovi na uređenju igrališta.

Nastavljeno je sređivanje ulica u Veterniku i Begeču. U Begeču se asfaltira ulica Nova 1, a u Veterniku se u Novoj 103 izvode pripremni radovi za asfaltiranje.
Osim toga, na raskrsnicama Partizanske i Đorđa Zličića, kao i Temerinske i Branka Radičevića u Novom Sadu izvode se radovi na održavanju svetlosne signalizacije, a u Hadži Ruvimovoj obeležavanje saobraćajne signalizacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena