Yunet
 

Društvo

Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu za Mihajla Dubravca

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 12. maj 2024. • 15:52 •

Humanitarni ponedeljak“ na Štrandu za Mihajla Dubravca

U ponedeljak 13. maja akcija „Humanitarni ponedeljak“ biće namenjena Mihajlu Dubravcu. Tog dana ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.
Mihajlo ima 17 godina i boluje od autizma. Za njegovo bolje svakodnevno funkcionisanje potrebne su mu brojne terapije, fizioterapeuta, logopeda, banjskog lečenja, hiberbarične komore. Sredstva koja će se prikupljati biće namenjena za neophodne terapije fizioterapeuta, logopeda, suplemente kao i kondicione treninge koji su neophodni.
Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda. Takođe posećamo da od utorka 14. maja počinje naplata ulaza na Štrand. Cene ulaznica se nisu menjale od 2010. godine, te je za dnevnu uaznicu neophodno izdvojiti 50 dinara, za sezonsku 1345 dinara, kao i za sezonsku sa popustom 1150 dinara.

 

Foto: JKP „Gradsko zelenilo“ Novi Sad

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena