Yunet
 

Društvo

JKP „Put“: U aprilu ugrađeno 8.200 tona asfalta

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 14. maj 2024. • 11:38 •

JKP „Put“: U aprilu ugrađeno 8.200 tona asfalta

JKP „Put“ je u aprilu asfaltirao 35 ulica, ukupne dužine 11,89 kilometara, i popravio kolovoz u 24 ulice u gradu i prigradskim naseljima. Ugrađeno je 8.200 tona asfalta.
Radilo se u svim delovima grada, a najviše novoasfaltiranih ulica je u Veterniku i Petrovaradinu. U Veterniku je asfaltirano 12, a u Petrovaradinu osam ulica. Nov asfalt su dobile veterničke ulice Nova 107, Sremska, Nova 101, Nova 102, Judite Šalgo, Jovana Radonića, Avrama Miletića, Donska, Nova 106, Nova 103, Nova 104, Isidore Sekulić, a u Petrovaradinu ulice Vere Miščević, Viktora Novaka, Božidara Adžije – deo, Kameničke širine, Tunislava Paunovića, Vezirac, Bukovački put, Karagača.
U Sremskoj Kamenici, gde je u martu asfaltirano 11 ulica, u aprilu je u potpunosti uređen Trg Zmaj Jove od Vojvode Putnika do Karađorđeve i ulica Staro selo.
U Bukovcu i Rumenki asfaltirano je po šest ulica. Fruškogorska, Nova 1, Branka Radičevića, Vidovdanska, Dositeja Obradovića, Svetozara Miletića – u Bukovcu, odnosno Nebojše Glogovca, Đorđa Radojičića, Petefi Šandora, Dr Đure Jovanovića Kindera, Novosadska, Stevana Sinđelića – u Rumenki. U Begeču je novim asfaltom presvučena ulica Nova 1.
– Dužina ulica koje smo asfaltirali u aprilu iznosi 11.893, što je za 2.287 metara više nego u martu, kada smo asfaltirali ulice u dužini od 9.606 metara. Ugradili smo 8.200 tona asfalta, što je čak tri hiljade tona asfalta više nego u martu, kada je ugrađeno 5.018, tona. Tokom maja smo nastavili sa radovima na unapređenju saobraćajne infrastukture, uređenju biciklističkih i pešačkih staza. I tako će biti tokom cele godine – rekao je Dušan Radojičić, direktor JKP „Put“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena