Yunet
 

Društvo

Nema pauze za novosadske putare – i danas radovi na više od 10 lokacija

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 15. maj 2024. • 14:46 •

Nema pauze za novosadske putare – i danas radovi na više od 10 lokacija

Nema pauze za novosadske putare. I danas se radi na više od 10 lokacija u gradu i prigradskim naseljima. U ulici Jovana Obrenovića u Veterniku i ulici Kralja Vukašina u Novom Sadu, nakon višednevnih priprema, počeli su radovi na popravci kolovoza. Punom parom se već treći dan radi na popravci biciklističke staze na Futoškom putu. Nastavljeni su pripremni radovi za popravku ulice Vase Ostojića, a počele su pripreme za popravku ulice Sveztozara Markovića Toze. Takođe, nastavljena je popravka tucaničkog kolovoza u ulici Stanislava Majoroša, dok se u Poenkareovoj i delu Jovana Obrenovića, koje su asfaltirane prethodnih dana, uređuju bankine.
U ulicama Karolja Seleša u Novom Sadu i Cara Lazara u Futogu u toku je izrada asfaltnih usporivača brzine, a u ulicama Petra Drapšina i Dositeja Obradovića u Begeču uređuju se bankine.
Na Temerinskom putu kao i na raskrsnicama Bulevara vojvode Stepe i Bulevara kneza Miloša, Maksima Gorkog i Sremske i Maksima Gorkog i Stevana Musića izvedeni su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena