Yunet
 

Društvo

Mašine „Puta“ i danas rade na 19 lokacija, asfaltiraju se i popravljaju ulice i pešačke staze

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 27. maj 2024. • 13:55 •

Mašine „Puta“ i danas rade na 19 lokacija, asfaltiraju se i popravljaju ulice i pešačke staze

Mašine „Puta“ ne staju. Do kraja maja novim asfaltom biće presvučeno sedam ulica u Kaću. Danas se asfaltiraju Čika Necina i ulica Branka Radičevića, a u toku su pripremni radovi u ulici Mihajla Pupina. Prethodnih dana su asfaltirane Rada Dobanovačkog, Žarka Zrenjanina, Njegoševa – od Sime Šolaje do Stefana Nemanje i ulica Mladena Stojanovića – od Rada Dobanovačkog do Vuka Karadžića.
Pored radova u Kaću, ekipe „Puta“ rade na još 11 lokacija. Danas se popravlja kolovoz u Ulici Veljka Petrovića u Novom Sadu, a pripremni radovi za popravku kolovoza izvode se u Laze Atanackovića i Glavnoj, kao i na Čeneju na putu ka hmeljarniku. U Vojvode Bojovića u Veterniku u toku su radovi na popravci pešačke staze, a u Pavla Julinca, Svetozara Markovića Toze, Radivoja Milina Kairca u toku je uređenje bankina. U Kovilju je nastavljeno uređivanje atrskih puteva, dok su u ulicama Kralja Petra Prvog i Sofije Pasković u Veteniku izrađeni usporivači brzine od asfalta.
Radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije izvedni su na raskrsnicama Gundulićeve i Koče Kolarova i Gundulićeve i Đorđa Rajkovića u Novom Sadu, kao i u Rumenki na raskrsnicama ulica Oslobođenja i Vojvođanske i Oslobođenja i Partizanske.
– JKP „Put“ već tri meseca radi na uređenju ulica, pešačkih i biciklističkih staza. Samo u martu i aprilu izveli smo radove u više od 113 ulica. Afaltirali smo više od 70, i popravili kolovoz u 43 ulice. U maju smo radili još više. A radove na uređenju saobraćajne infrastrukture, pešačkih i biciklističkih staza nastavićemo i u narednim mesecima. Radićemo svuda, u gradu i prigradskim naseljima – rekao je Dušan Radojičić, direktor JKP „Put“.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena