Yunet
 

Društvo

Put radi na 16 lokacija, popravke kolovoza, pešačkih staza, uređenje atarskih puteva

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 6. jun 2024. • 13:21 •

Put radi na 16 lokacija, popravke kolovoza, pešačkih staza, uređenje atarskih puteva

Ekipe „Puta“ danas rade na 16 lokacija na unapređenju saobraćajne infrastrukture, pešačkih staza i saobraćajne signalizacije. U Rumenki je u toku popravka pristupnog puta do novog sportskog terena od 2.000 kvadrata, asfaltiranog sredinom aprila. Pored toga, kolovoz se popravlja na pojedinim delovima Bulevara cara Lazara i ulici Ljubice Ravasi. Na autobuskom stajalištu u Ulici dr Mike Stojakovića asfaltira se stajalište za pešake, a kod OŠ „Svetozar Marković“ i u ulici Alberta Ajnštajna u toku je popravka pešačkih staza.
U ulici Đorđa Nikšića Johana izrađeni su asfaltni usporivači brzine. Nastavljeno je nasipanje novim tucanikom puta Karagača – Bukovački do u Petrovaradinu. U Kaću je nastavljena popravka atarskih puteva a u Ulici kralja Petra Prvog uređuju se bankine.
U Jožefa Atile, Subotičkoj, Sofije Pasković kao i na raskrsnicama Preradovićeve i Franje Štefanovića, Miroslava Antića i Stražilovske i Temerinskog puta i Majke Jugovića izvedeni su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena