Yunet
 

Društvo

Počelo asfaltiranje krakova Ulice Alibegovac

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 12. jun 2024. • 14:34 •

Počelo asfaltiranje krakova Ulice Alibegovac

JKP „Put“ danas je započelo asfaltiranje ulice Alibegovac u Petrovaradinu, u ukupnoj dužini od 1,6 kilometara. Asfaltiraju se dva kraka: jedan od oko 600 metara, u kom su pripremni radovi izvedeni prethodnih dana i drugi od jednog kilometra u kom još uvek traju pripremni radovi, a asfaltiranje će početi odmah po njihovom završetku.
Računajući Alibegovac, 16 ulica na teritoriji Petrovaradina dobilo je nov asfalt ovog proleća. U martu i aprilu asfaltirano je 15 ulica: Vezirac, Breza, Bukovački do, Ivana Šanteka, Okrugićeva, Vladimira Gortana, Vere Miščević, Mira, Kameničke širine i Karagača, Viktora Novaka, Božidara Adžije – deo, Tunislava Paunovića, Vezirac i Bukovački put.
Pored radova na Alibegovcu, u toku je popravka kolovoza na više lokacija u gradu – u Hajduk Veljkovoj i Maksima Gorkog, kao i u ulici Jovana Obrenovića, gde se uređuju i bankine. U Puškinovoj ulici se raskopane površine dovode u tehnički ispravno stanje, a u ulici Đorđa Nikšića Johana na Novom naselju u toku je popravka pešačkih staza.
Takođe, u Vojvode Bojovića, na Sentandrejskom putu, u Proleterskoj, Bačkoj i Jovana Hranilovića farbaju se pešački prelazi, a u ulici Save Vukosavljevića i na raskrsnicama Bulevara Oslobođenja i Bulevara Cara Lazara i Kornelija Stankovića i Janka Čmelika izvedeni su radovi na održavanju saobraćajne signalizacije.

 

Foto: JKP „Put“

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena