Yunet
 

Društvo

Ivana Popović je jedina Novosađanka koja će se takmičiti za Mis Srbije

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 17. jun 2024. • 09:10 •

Ivana Popović je jedina Novosađanka koja će se takmičiti za Mis Srbije

Finalno takmičenje za Mis Srbije održaće se 19. juna u Beogradu, a njemu će se, među 18 devojaka, naći i jedina Novosađanka za titulu najlepše Srpkinje – Ivana Popović.

Atraktivna Ivana ima 26 godina, a iza sebe i dva završena fakulteta

– Fakultet za sport i pravo, na kojem je i masterirala. Ona je i nekadašnja reprezentativka Srbije u plivanju, a za naš portal otkriva da će se i nakon izbora vratiti svojim aktivnostima u bazenu, jer kako dalje nastavlja, to joj je izuzetno važno.

-Držim onlajn treninge i nutricionistkinja sam velikim svetskim sportistima. Želja mi je da otvorim svoju teretanu, po ugledu na američki lanac teretana za modele. Titula najlepše Novosađanke mi mnogo znači, ja sam rođena u Novom Sadu. Novi Sad je grad kulture i ima dušu, a na izboru za mis sveta, kada bih pobedila, predstavila bih i njega i Vojvodinu na poseban način, jer je to deo Srbije koji je uvek u mom srcu. Ponosim se što sam završila gimnaziju “Jovan Jovanović Zmaj”, najbolju gimnaziju u Srbiji. Trudiću se da je celom svetu predstavim- rekla je za NS Uživo najlepša Novosađanka.

Foto: Dejan Milićević

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena