Yunet
 

Hronika

Nestala devojčica (16) u Novom Sadu

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 26. oktobar 2022. • 12:59 •

Nestala devojčica (16) u Novom Sadu

Vanja Mutavčiev (16), tinejdžerka iz Novog Sada nestala je nakon što se juče zaputila ka Zmaj Jovinoj gimnaziji iz Kisačke ulice oko dva popodne.

Kako navodi njena majka Tanja devojčica je delovala normalno pre polaska u školu, a kao i svakog utorka posle časova trebalo je da ode na privatan engleski. Roditelji su očekivali da se pojavi u stanu oko 10 časova uveče, nažalost, to se nije dogodilo.
– Bila je druga smena u školi. Muž mi je rekao da je doručkovala, obukla se i krenula, kao i svaki drugi dan. Kada smo videli da je nema nakon što je engleski završen uspaničili smo se. Zvala sam je nekoliko puta, ali se nije javila. Nakon toga zvala sam njene drugare iz škole i onda mi je rečeno da se ona u gimnaziji nije ni pojavila – navodi uznemirena majka.
Tanja Mutavčiev kaže da se ovo nikada ranije nije desilo i da je Vanja veoma mirno dete. Kako navodi, ne pije, ne puši i nema momka.
– Ovo ne liči na nju. Uvek nam se javi gde god da ode – dodaje majka.
Roditelji su zaključili da je Vanja uoči nestanka nosila “Kovers” duks, crnu majicu, cargo sive pantalone i sive starke sa belim đonom.
Nestanak tinejdžerke je juče prijavljen policiji, a roditelji mole da se svako ko misli da ju je primetio javi na broj telefona: 064 1143 938

Foto:Marijana Mutavčijeva / Društvene mreže

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena