Yunet
 

Hronika

Određen pritvor osumnjičenom da je ubio bivšu suprugu i njenu majku

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 20. februar 2024. • 16:37 •

Određen pritvor osumnjičenom da je ubio bivšu suprugu i njenu majku

Viši sud u Novom Sadu odredio je do 30 dana pritvor za B.R. (48) koji je osumnjičen da je u nedelju uveče u selu Rakovac kod Beočina nožem ubio bivšu suprugu i njenu majku.
Pritvor je, nakon saslušanja osumnjičenog, predložen iz svih zakonskih razloga, odnosno zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, jer je više puta osuđivan i zbog načina izvršenja i težine posledice krivičnog dela koje je dovelo do uznemirenja javnosti, rečeno je Tanjugu u tom sudu.
On se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško ubistvo za koje mu preti kazna doživotnog zatvora, kao i za kršenje zabrane utvrđene merom bezbednosti, za koje je zaprećena kazna zatvora do šest meseci.
Prema nezvaničnim informacijama B.R. je povratnik kada je reč o porodičnom nasilju, više puta je prijavljivan policiji, a za vreme ubistva je imao uslovnu kaznu od dve godine i zabranu prilaska bivšoj supruzi.
On je u nedelju uveče, pošto je bio u alkoholisanom stanju, prevezen u Klinički centar Vojvodine zbog detoksikacije.
Prethodno je, navodno, u kuću provalio, jer žene nisu želele da ga puste. Nakon izvršenog zločina sam je pozvao policiju, koja ga je zatekla u kući sa nožem, za koji se smatra da je predmet kojim je ubistvo počinjeno.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena