Yunet
 

Izbori

Vučević u Kaću: Važno je da se Srbija razvija

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 11. maj 2024. • 14:40 •

Vučević u Kaću: Važno je da se Srbija razvija

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević danas je zajedno sa stranačkim kolegama i predstavnicima koalicione iste „Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra“ posetio Sajam ženskog stvaralaštva u Kaću i sa meštanima razgovarao između ostalog o investicijama, infrastrukturi i boljoj zdravstvenoj zaštiti.

„Važno je da se država razvija, izgradnja saobraćajnica i mostova direktno utiče na rast životnog standarda svakoga od nas“, naglasio je Vučević i gradanima poručio da im isto tako, obećava da će u narednom periodu posebnu pažnju posvetiti i o zdravlju naših sugrađana.

„To je ono najvažnije!’, naveo je Vučević.

Lider SNS je dodao da im je cilj da obezbede da najbolja aparatura i profesionalni lekarski kadar budu dostupni i u manjim sredinama, da svaki građanin ima adekvatnu zdravstvenu zaštitu bez obzira gde živi!

„To je naš zadatak i obećanje! Zato, u nove pobede! Za naš Kać! Za naš Novi Sad i jedinu našu otadžbinu Srbiju!“, naveo je Vučević na nalogu X na kojem je dodao da je u Kaću bio i sa funkcionerima SNS i SPS Milanom Đurićem, Vesnom Turkulov, Dušanom Bajatovićem.

Foto: Tanjug, Gradski odbor SNS Novi Sad

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena