Yunet
 

Kultura

Di-džejevi Felix Krocher i Raxon na aprilskom Green Love festivalu

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 5. april 2022. • 13:30 •

Di-džejevi Felix Krocher i Raxon na aprilskom Green Love festivalu

Nakon vrhunskog martovskog Green Love spektakla, ljubiteljima elektronskog zvuka april donosi još jedno magično izdanje Green love festivala.

Publika će 15. i 16. aprila na Novosadskom sajmu, imati priliku da udahnu zelenu magiju, te će tako đuskati uz poznata imena strane i domaće di-džej scene kao što su Felix Krocher, Raxon,  Fakir, Katalina, Ilija Đoković i P.S.

Poznati techno producent iz Frankfurta, Felix Kröcher nastupiće 15. aprila i prisutnima pružiti nesvakidašnji muzički događaj koji će publiku voditi do zvezda. Širom planete, fanovi ga dočekuju sa oduševljenjem, ali šta njega i njegovu muziku čini tako posebnim? Da li su to zaista samo pesme koje pušta vikend za vikendom? Ili su to možda strasti kojima ispisuje taktove sekundu po sekundu i na magičan način ih prenosi na publiku ispred sebe. Svakako da će i novosadska publika to osetiti 15. aprila, a njemu će se pridužiti i poznati novosadski di-džej Fakir kao i mlada nada di-džej škole Vladimira Aćića – Katalina.

Drugo veče, 16. aprila biće rezervisano za Raxon-a, di-džeja koji je brzo postao jedan od najcenjenijih muzičara elektronskog zvuka na Bliskom istoku. Egipćanin, koji živi u Barseloni, čije je ogromno iskustvo poteklo iz Dubajia, izložilo ga je širokoj varijaciji zvuka, i što je najvažnije uticajima kvalitetne dens muzike. Uz njega, isto veče nastupiće i naš poznati Ilija Đoković kao i P.S.

Više informacije pronađite na sajtu Green Love festivala, Fejsbuk i Instagram nalogu festivala.

Ulaznice možete pronaći po ceni od 790 dinara za jedan dan, na svim Gigstix prodajnim mestima, ili onlajn putem sajta gigistix.com.
 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad