Yunet
 

Kultura

Hari Mata Hari 29. marta u Novom Sadu

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 12. februar 2024. • 11:26 •

Hari Mata Hari 29. marta u Novom Sadu

Jedna od najpopularnijih pop grupa u regionu, Hari Mata Hari, održaće koncert 29. marta u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Tokom svoje višedecenijske karijere, koja je počela 1985, prodali su oko pet miliona primeraka 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija. Ovaj sastav je 2006. godine postigao značajan uspeh, na Evroviziji, gde je predstavljao Bosnu i Hercegovinu sa pesmom “Lejla” osvojivši visoko treće mesto. Nakon skoro tri godine novosadska publika će ponovo imati priliku da uživa u vanvremenskim hitovima kao što su: „Sedamnaest ti je godina“, „Prsten i zlatni lanac“, „Kad dođe oktobar“, „Svi moji drumovi“, „Kao domine“, „Ja nemam snage da te ne volim“…

Hari Mata Hari prepoznatljiv je po spoju različitih muzičkih stilova uključujući pop, rok, tradicionalnu muziku, kao i iskrenim i romantičnim tekstovima zbog kojih je ovaj sastav mnogima omiljen.

„Novi Sad je jedan grad koji je bio izvor inspiracije. Početak same karijere mi je vezan za Novi Sad“, ističe Hari Varešanović, frontmen grupe čije brojne hitove i dan danas pevaju sve generacije.

Dugoočekivani koncert zakazan je za petak, 29. mart u 19.00 sati, na sceni Jovan Đorđević Srpkog narodnog pozorišta. Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a kao i online, ili na blagajni Srpskog narodnog pozorišta.

 

Foto: „BIT Events“

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena