Yunet
 

Kultura

Brkovi – 20 godina benda, koncert u Novom Sadu! 

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 23. maj 2024. • 12:09 •

Brkovi – 20 godina benda, koncert u Novom Sadu! 

Jedna od vodećih regionalnih muzičko-scenskih atrakcija, pank-folk grupa Brkovi, će posle dužeg vremena održati samostalni nastup u Novom Sadu. Koncert u sklopu turneje, kojom obeležavaju 20 godina od osnivanja benda, biće održan 12. oktobra u Master hali Novosadskog sajma. Ovaj ekskluzivni prostor se za koncerte koristi samo u specijalnim prilikama, a svakako je jubilej miljenika novosadske publike jedna od njih. Posetioci će biti u prilici da uživo poslušaju set listu koja će biti presek najvećih hitova iz njihove dosadašnje karijere.

Ulaznice po promotivnoj ceni od danas možete kupiti u celoj Gigs Tix prodajnoj mreži i onlajn na sajtu www.gigstix.com . Broj ulaznica po ovoj ceni je limitiran.

Brkovi su do sada imali nekoliko nezaboravnih samostalnih nastupa u Novom Sadu, od kojih su nekoliko poslednjih bili rasprodati danima pre održavanja. Atmofera na koncertima je bila euforična, te se „brkati mladići“ sada sa posebnim nestrpljenjem vraćaju u grad u kojem ih publika svojom podrškom motiviše da daju najbolje od sebe.

Prošle godine Brkovi su objavili svoj novi album, osmi po redu, pod nazivom „Krvava novčanica”, a potom su ga tokom cele godine promovisali širom regiona, ali i u dalekom inostranstvu, u Kanadi i Švedskoj. Ova godina je cela posvećena obeležavanju jubileja, a koncert u Novom Sadu je svakako poseban za bend zbog dugogodišnjeg specifičnog odnosa koji je formiran na relaciji Brkovi – novosadska publika.

Broj ulaznica za ovaj koncert je ograničen, a organizatori apeluju da na vreme kupite svoj primerak pošto se više puta pokazalo da na Brkovima u Novom Sadu često ne bude dovoljno mesta za sve.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena