Yunet
 

Kultura

Koncert bendova Colour Haze i Smokemaster 4. oktobra u SKCNS Fabrika

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 11. jun 2024. • 11:15 •

Koncert bendova Colour Haze i Smokemaster 4. oktobra u SKCNS Fabrika Foto: SKCNS

Psihodelični rok bendovi iz Nemačke, Colour Haze i Smokemaster, nastupiće 4. oktobra u SKCNS Fabrici. Ulaznice mogu da se kupe na sajtu https://new.gigstix.com/event/colour-haze-i-smokemaster-novi-sad-04-oktobar-2024/ i prodajnim mestima Gigstixa.

Early bird ulaznice koštaju 1.500 dinara, dok će redovna cena u pretprodaji biti 2.000 dinara. Na dan koncerta ulaznica će koštati 2.500 dinara. Vrata i biletarnica Fabrike otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

Colour Haze je bend iz Minhena, koji ove godine slavi 25 godina postojanja. Dugi niz godina predstavlja instituciju na nemačkoj psihodeličnoj i hevi rok sceni. Bend maestralno iscrtava predele i zvučna okruženja svojom muzikom. I baš kao u prirodi, u njihovom zvučnom svetu dešavaju se usponi i padovi. Nežne, tihe melodije lebde kroz prostor i dobijaju na intenzitetu, a opušteni i specifični ritmovi nižu se, stvarajući privlačan hipnotišući groove. Uz Colour Haze nastupiće psihodelični rok bend Smokemaster iz Kelna. Njihov zvuk nastaje pod uticajem bendova The Doors, King Gizzard and the Lizzard Wizard, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Jefferson Airplane, Wand, Jacco Gardner, Brian Jonestown Massacre, Tess Parks, Sir Robin i the Longbowmen.

 

 

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena