Yunet
 

Politika

SNS neće dozvoliti da iko vuče Novi Sad sa sobom u propast

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 15. septembar 2021. • 13:48 •

SNS neće dozvoliti da iko vuče Novi Sad sa sobom u propast

Žalosna je činjenica da jedan deo opozicije svakodnevno putem saopštenja izražava jasnu želju za povratkom Novog Sada u vreme posle petog oktobra 2000.-te, u jedan od najcrnjih perioda u istoriji našeg grada i države.

Razlog je vrlo jasan – petooktobarski kleptomani već devet godina nisu u prilici da kradu novac građana, pa ih je uhvatila nervoza pre izbora koji se približavaju, dok podrške građana nema ni na vidiku.
Današnje saopštenje Gradskog odbora Demokratske stranke to i potvrđuje. Nekada im je smetao behaton, a sada  srpski granit, nadaleko poznat u svetu. Srpska napredna stranka projektom uređenja Pozorišnog trga ima nameru da posle dugog niza godina kaljuge i bezbroj slomljenih ruku i nogu po centru grada, najreprezentativniji deo Novog Sada uredi onako kako dolikuje gradu sa tako bogatom istorijom na koju smo, ra razliku od njih, veoma ponosni. Ako su demokrate mislile da ćemo čekati da se oni oporave od višegodišnjih izbornih brodoloma, pa da tek onda počnemo da rešavamo pitanje koje tišti sve Novosađane, a posebno osobe sa invaliditetom i roditelje mališana, grdno su se prevarili. Njihova želja za zaustavljanjem razvoja Novog Sada je, u najmanju ruku sebična i bolesna. Zato su već tri puta uzastopno, a nadamo se da će uskoro i četvrti, Novosađani ubedljivo ukazivali poverenje Srpskoj naprednoj stranci na čelu sa gradonačelnikom Milošem Vučevićem. Građani Novog Sada žele da žive u modernom gradu, potrebni su im novi mostovi, bolnice, domovi zdravlja, škole,vrtići, uređeno priobalje, sportski tereni, zelene površine, sistemi za navodnjavanje, rekonstruisano podrgrađe u Petrovaradinu. Potreban im je grad u koji se ljudi doseljavaju ili ga posećuju, a ne beže iz njega. Srpska napredna stranka im je veliki deo toga omogućila, dok je mnogo projekata je u toku. Za razliku od žute bande i kojekakvih Krstonošića, Novakovića, Jeremića, Đilasa i ostalih iskompleksiranih destruktivaca, njihova bezvredna saopšenja nas motivišu da još brže, bolje i jače radimo u interesu Novog Sada i naših sugrađana. Onima koji žele da povuku Novi Sad za sobom u propast poručujemo da im Novosađani to neće dozvoliti ni ovog puta. Svi se dobro sećamo  krađe na izgradnji Bulevara Evrope, Razvojne banke Vojvodine i glasanja iz Soluna i uništavanja starog jezgra grada. Nismo svi isti. Osnovna razlika među nama je što mi Novi Sad doživljavamo kao grad svih njegovih građana, a žuta banda kao bankomat. E, žuti, neće moći!, kaže se u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke Novog Sada.

GrO SNS Novi Sad

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad