Yunet
 

Politika

GrO SNS Novi Sad: Maske su pale

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 4. decembar 2021. • 19:24 •

GrO SNS Novi Sad: Maske su pale

Srpske napredne stranke u Novom Sadu najoštrije osuđuje današnje blokade puteva po Srbiji koje je organizovala grupa Rokfelerovih plaćenika, koji se kriju iza tzv. ekoloških udruženja.

Takođe,tročasovno maltretiranje Novosađana izazvano blokadom Mosta slobode, a zatim i Bulevara oslobođenja i Mihajla Pupina, predstavlja najgori vid vandalizma i primitivizma, jer je građanima time onemogućeno slobodno kretanje, stoji u saopštenju.
Vrhunac bezumlja dogodio se pri kraju tzv. „protestne šetnje“, kada su huligani, koji se predstavljaju kao ekološki aktivisti, razbili prozore na prostorijama Pokreta socijalista u Novom Sadu i skinuli stranačku zastavu. Gradski odbor Srpske napredne stranke apeluje na nadležne državne organe da u najkraćem roku otkriju počinioce, koji se jasno vide na snimcima tzv. nezavisnih medija i zakonski ih sankcionišu.

Ni Novim Sadom, ni Srbijom, neće vladati šaka Rokfelerovih plaćenika, koji su za novac spremni da izazovu haos u državi, kako bi na silu preuzeli vlast, kada već na izborima nemaju nikakve šanse.
Jedina dobra stvar koja se tokom današnjeg divljanja šačice primitivaca dogodila u Novom Sadu, ali i u 53 mesta u Srbiji, je da su maske konačno pale. Kristalno je jasno da cilj okupljanja nije borba za zdraviju životnu sredinu, već za golu vlast. Na protestima nije bilo ni E od ekologije.
Da demonstrantima nije stalo do razvoja Novog Sada i Srbije jasno pokazuje i tekst transparenta koji je danas viđen u našem gradu: Stop investitorima! Dakle, cilj lažnih ekologa je oterati svakog ko želi da investira u Novi Sad i vratiti grad u vreme posle 5.oktobra, kada su uspešne firme u širokom luku zaobilazile Srpsku Atinu.
Srpska napredna stranka ne da neće dozvoliti da se zaustavi razvoj Novog Sada, već će se potruditi da privuče još više domaćih i stranih kompanija. A oni kojima je cilj vraćanje u srednji vek, neka skupe hrabrost i izađu nam na crtu 3. aprila. Izbori su jedini civilizovan način da se sazna mišljenje naroda.
Izvor GrO SNS Novi Sad

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena