Yunet
 

Politika

Vučić o Kosovu

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 30. april 2022. • 13:58 •

Vučić o Kosovu

Od susreta sa kancelarom Šolcom, predsednik Srbije, kako je rekao, očekuje da sasluša primedbe na ponašanje Srbije, ali očekuje da će imati priliku da kaže kakav je stav SrbijeSituacija na Kosovu I Metohiji nije dobra, i sve ide ka tome da Srbi odande budu oterani i da Srbija prizna kosovsku nezavisnost, veliki sam skeptik u tom pogledu, napomenuo je Vučić.

Ne obazirem se na tvrdnje, sankcije nije pominjao ni Marfi

Predsednik Srbije Aleksandar Vučih rekao je danas da je Srbija donela svoje zaključke o sukobu u Ukrajini i sankcijama Rusiji na Savetu za nacionalnu bezbednost i da ne želi da se obazire na tvrdnje jednih ili drugih političara o tome hoće li uvesti sankcije Rusiji ili ne.

O nagađanjima kada će i da li će suvesti sankcije, kaže nije govorio ni senator Kris Marfi kako je u medijima protumačeno njegovo pisanje na ličnom blogu o razgovoru sa Vučićem, već se govorilo o drugoj temi. Vučić je rekao da će o sankicijama Rusiji više govoriti 6. maja, ali da ima onih koji nemaju odgovrnost i sa lakoćom govore o tome, jer ih ne interesuje da li će Srbija sutra imati da jede i da li će moći da preživi.
 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena