Yunet
 

Politika

Vučević: Novi Sad će voditi osoba koja će raditi u interesu građana

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 5. septembar 2022. • 13:40 •

Vučević: Novi Sad će voditi osoba koja će raditi u interesu građana

Odlazeći gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, posle trostrukog mandata na mestu prvog čoveka grada, rekao je da se iskreno nada da će oni koji ga budu zamenili biti bolji od njega.

"Potrebno je da novom timu damo šansu da pokažu šta znaju. Sve to se dogovara sa ljudima koji učestvuju u funkcionisanju grada. Govorim o odborničkim grupama i o stranci SNS koja je dobila apsolutno većinsko povrenje od građana na izborima 2020. sa rekordnim brojem glasova", rekao je Vučević.
"Predložićemo kandidata koji će na najbolji mogući način da štiti interese Novog Sada, koji radi za novosađane i sprovodi politiku s kojom smo izašli na izbore.To će biti politika kontinuiteta razvoja grada Novog Sada i neće se u tom kontekstu ništa menjati", rekao je Vučević.
On je dodao da bi iskreno voleo da oni koji ga zamene budu bolji od njega, da uče iz njegovih grešaka i iz onog što je on dobro uradio za grad.
"Ovo je prilika i da se na pola mandata pretrese rad članova Gradskog veća, da vidimo ko je kako radio. Oni ne smeju biti uljuljkani. Ovo je prilika da se preispita funkcionisanje svih službi i da se razgovara i o radu direktora javnih preduzeća", naglasio je Vučević.
On je ukazao da se ništa se neće menjati u gradu, investicije neće stati, i dodao da se grad neće baviti izborom novog rukovodstva, a da zaboravi potrebe grada.
Velike investicije su pred Novim Sadom, kako naglasio je Vučević, a prema njegovim očekivanjima neće biti velikih iznenađenja već će se sprovoditi politika kontinuiteta.
"Do 2024. izaći ćemo sa najboljim rezultatima. Šta god da budem radio u Vladi Srbije gledaću da pomognem budućem gradonačelniku Novog Sada", naglasio je Vučević i dodao da neće zaboraviti odakle dolazi i lobiraće za Novi Sad i Vojvodinu koliko bude mogao, a da pritom ne ugrozi ostale delove naše države.


 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad