Yunet
 

Politika

GO SNS Novi Sad: Niz laži stranke Istina

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 26. januar 2024. • 10:48 •

GO SNS Novi Sad: Niz laži stranke Istina

Stranka Istina je u svom saopštenju iznela niz laži, a sve zarad prikupljanja jeftinih političkih poena pred predstojeće izbore u Novom Sadu. Dobro zna stranka Istina, istinu, jer je učestvovala svih ovih godina u vršenju vlasti. Da podsetimo stranku Istina o činjenicama kako je Srpska napredna stranka vodila Grad u prethodnom periodu, a posebno o tome koliko je sredstava izdvojeno za unapređenje zelenila u Novom Sadu. Skupština Grada Novog Sada donela je Odluku o izgradnji objekta javne namene od posebnog značaja za Grad Novi Sad – Botaničke bašte u Novom Sadu maja 2021.
2023. godine završena je projektno-tehnička dokumentacija i pribavljena dozvola za izgradnju.
Imajući u vidu da je kompleks planiran da se izgradi u podnožju Petrovaradinske tvrđave, neophodno je i ispunjenje dugih preduslova za gradnju i realizacija arheoloških istražnih radnji. Sredstva za realizaciju tih aktivnosti planirana su u budžetu i nastavljaju se sve aktivnosti kako bi Novi Sad imao Botaničku baštu na ponos svih novosađana. Ideja Botaničke bašte na mestu gde je predviđena izgradnja potiče još iz 1963. godine, a da je ova gradska vlast koju predvodi Srpska napredna stranka pokrenula projekat i ušla u realizaciju igradnje Botaničke bašte posle 60 godina.Od kada Srpska napredna stranka vodi grad Novi Sad je dobio 4 potpuno nova parka, rekonstrisani su postojeći parkovi i tu nismo stali. Nastavljamo da gradimo nove parkove, sadimo preko 50.000 stabala, a sve zahvaljujući odgovornom vođenju našeg grada.
Srpska napredna stranka vodi računa o dobrobiti svih građana Novog Sada i to će uvek činiti, jer Novi Sad ne sme da stane, već će nastaviti da raste i da se razvija na ponos svih Novosađana. A Stranka Istina možda treba da razmisli o promeni imena, jer se bave lažima i narod to dobro prepoznaje.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena