Yunet
 

Poljoprivreda

Krajem januara novi konkursi u poljoprivredi

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 6. avgust 2021. • 15:35 •

Krajem januara novi konkursi u poljoprivredi

„Nakon uspešno završenih konkursa i dodele ugovora poljoprivrednicima, veoma smo zadovoljni odzivom i voljom naših poljoprivrednika da svojim radom i poboljšanjem proizvodnje doprinesu što bržem razvoju poljoprivrede u našoj državi.

 Ovom prilikom najavljujem i nove konkurse već krajem januara sledeće godine, a ovakva naša aktivnost nam umnogome pomaže da kreiramo što bolje programe i mere do kojih dolazimo u kontaktima sa ljudima na terenu“, istakao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu Čedomir Božić u okviru obilaska poljoprivrednog gazdinstva porodice Damjanović u Gornjoj Rogatici, u opštini Bačka Topola.
Prilikom posete tom mestu, on se sastao sa poljoprivrednicima sa tog područja, s kojima je razgovarao o modernizaciji i inovativnim metodama u poljoprivredi. Poljoprivrednici su iskazali veliko interesovanje za subvencije Pokrajinske vlade, odnosno resornog sekretarijata, a imali su priliku i da istaknu svoje probleme. Cilj obilaska gazdinstva i sastanka sa poljoprivrednicima, kako je istakao Božić, bio je da se uoče potrebe poljoprivrednih proizvođača, kako bi se u skorijoj budućnosti, u skladu sa mogućnostima, njihovi problemi i rešavali.
 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad