Yunet
 

Poljoprivreda

Za posetioce Poljoprivrednog sajma - pet poklona

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 14. april 2022. • 15:48 •

Za posetioce Poljoprivrednog sajma - pet poklona

Posetioce sa kupljenim ulaznicama, koji dođu na 89. međunarodni poljoprivredni sajam, organizovan od 21. do 27. maja, na Novosadskom sajmu očekuju vredni pokloni - dva traktora, prikolica, prskalica i rasipač.

Agropanonka će srećnom posetiocu pokloniti traktor "belarus 82.1" i rasipač HMS-A. Prskalicu BADILLI od 600 litara i prikolicu PALAZOGLU, nosivosti 10 tona, daruje firma MBV, a Kite DOO traktor "john deere 5045D". Za učestvovanje u Poklon-igri potrebno je na poleđini kupljene ulaznice čitko ispisati tražene podatke, a potom je ubaciti u kutiju koja će biti postavljena preko puta Sajamske fontane. 

Kuponi sa imenima srećnih dobitnika biće izvučeni u četvrtak, 26. maja, u 17 časova, dok je uručenje poklona predviđeno za petak, 27. maj, u 12 časova. Cene pojedinačnih karata kao i ulaznica za kolektivne posete nisu menjane. Pojedinačne ulaznice staju 600 dinara, dok u kolektivnim posetama koštaju 400 dinara po osobi.

Za kolektivne posete, neophodno je dostaviti najavu posete sa brojem (najmanje 15 osoba) i spiskom posetilaca, na memorandumu zadruge, škole ili fakulteta, sa pečatom i potpisom ovlašćenog lica.  Ranije je već najavljeno da će 89. međunarodni poljoprivredni sajam, kao Zemlja partner podržati Republika Mađarska, Generalni sponzor je Globos osiguranje, Zlatni sponzor Al Dahra. U međuvremenu je Poljoprivredni sajam dobio i Banku partnera, a biće to Banka Poštanska štedionica. Sve prijave za učešće i porudžbenice za ulaznice mogu da se pronađu na sajtu Novosadskog sajma www.sajam.net.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad