Yunet
 

Servisne informacije

Rekonstrukcija vrelovoda kod stadiona "Karađorđe" i Ulici Đorđa Markovića Kodera

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 17. septembar 2021. • 12:58 •

Rekonstrukcija vrelovoda kod stadiona

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u ponedeljak, 20. septembra, počinje radove na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Ulici Đorđa Markovića Kodera 2, koji se nalazi na uglu ulica Jovana Subotića i Đorđa Markovića Kodera.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Za vreme trajanja radova u Ulici Đorđa Markovića Kodera saobraćaj će biti obustavljen, dok se u Ulici Jovana Subotića privremeno zauzima jedna saobraćajna traka uz novoizgrađeni objekat, a saobraćaj će se nesmetano odvijati u oba pravca u preostalim saobraćajnim trakama.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 1. oktobra 2021. godine.

 

U ponedeljak, 20. septembra 2021. godine, počinju i radove na rekonstrukciji vrelovodnog priključka za objekat Stadion „Karađorđe“ – Atletski klub (u blizini Južne tribine).

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno se zauzima deo trotoara, s tim da se ne remeti saobraćaj u zoni radova.

Planirani rok za završetak radova je 4. oktobar 2021. godine, a navedeni radovi neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije tokom grejne sezone.


Mole se građani da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad