Yunet
 

Servisne informacije

Privremena izmena saobraćaja u centru zbog svečanog otvaranja Evropske prestonice kulture 

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 8. januar 2022. • 19:11 •

Privremena izmena saobraćaja u centru  zbog svečanog otvaranja Evropske prestonice kulture 

Od subote 8. januara saobraćaja u delovima Novog Sada biće izmenjen zbog realizacije programa u okviru svečanog otvaranja Evropske prestonice kulture.

Od subote, 8. Januara, od 6 sati ujutru do nedelje, 16. januara u 8 sati ujutru, za saobraćaj će biti zatvoren deo Bulevara Mihajla Pupina, od raskrsnice Žarka Zrenjanina i Modene, do raskrsnice Pionirske i Jovana Đorđevića.
Istovremeno, u istom periodu biće zatvoren deo od raskrsnice ulica Sonja Marinković i Ive Lole Ribara, cela Pionirska ulica, kao i deo Ulice Jovana Đorđevića. Vozači mogu izaći iz Ulice Ilije Vučetića, uz skretanje levo u Ulicu Jovana Đorđevića.
Od 8. do 16. januara biće zatvoren parking pored Banovine u Ulici Jovana Đorđevića, parking u Pionirskoj ulici, kao i parking ispred poslastičarnice "Carigrad".
Od srede, 12. januara, od 23 sata do petka, 14. januara, u 14 časova važiće privremena zabrana parkiranja u javnoj garaži iza zgrade Srpskog narodnog pozorišta, kao i pored službenog ulaza u zgradu Srpskog narodnog pozorišta.
U istom periodu, važiće i privremena zabrana parkiranja na javnom parkiralištu u Ulici Ingnjata Pavlasa, od raskrsnice sa Ulicom Konstantina Danila prema Bulevaru Mihajla Pupina i privremena zabrana parkiranja na dva parking mesta na parkiralištu u Podgoričkoj ulici pored zgrade NIS-a. 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena