Yunet
 

Servisne informacije

Danas pljuskovi, sutra svežije

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 5. jul 2022. • 12:28 •

Danas pljuskovi, sutra svežije

Prema prognozi RHMZ u toku dana se mogu očekivati kratkotrajne vremenske nepogode praćene jakim pljuskovima sa velikom količinom padavina, gradom, jakim i olujnim vetrom, i to na severu, zapadu i jugozapadu Srbije.

Sutra će u Srbiji biti malo svežije, na severu i zapadu pretežno sunčano.Na jugu i istoku očekuje se ponegde kratkotrajna kiša ili pljuskovi, a posle podne razvedravanje. Vetar slab i umeren, na severu i istoku pre podne povremeno i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od 15 do 21 stepeni, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni.U narednih sedam dana biće osetno svežije.
U četvrtak pretežno sunčano, u toku noći na severu i zapadu, a u petak i u ostalim krajevima pretežno oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, lokalno i obilnim padavinama, naročito na jugu i istoku Srbije.
U subotu i nedelju promenljivo oblačno, na severu suvo sa sunčanim intervalima, u ostalim krajevima mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.
Od ponedeljka pretežno sunčano, a samo se u brdsko-planinskim predelima uz promenljivu oblačnost očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina.
 

 

Izvor: Tanjug

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad