Yunet
 

Servisne informacije

Završeni radovi na Bulevaru Mihajla Pupina,počinje sanacija Bulevara Jovana Dučića

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 25. oktobar 2022. • 11:57 •

Završeni radovi na Bulevaru Mihajla Pupina,počinje sanacija Bulevara Jovana Dučića

Završeni su radovi na obnovi kolovozne konstrukcije na delu Bulevara Mihajla Pupina i deonica od Ulice Žarka Zrenjanina do navoza na Varadinski most danas u popodnevnim časovima će biti otvorena za saobraćaj.

Sutra, 26. oktobra 2022. godine, počinju radovi na sanaciji Bulevara Jovana Dučića na Novom naselju, zbog čega će doći do potpune obustave saobraćaja na deonici od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića. Saobraćaj na raskrsnici Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića će se nesmetano odvijati.
U toku je popravka kolovoza u Ulici Ćirila i Metodija, od Šarplaninske do Gorana Kovačića, a završetak radova očekuje se tokom sutrašnjeg dana, kada će biti uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja u ovoj ulici.
Radovi se od subote obavljaju i na trećoj deonici Futoškog puta, od Vršačke ulice do Bulevara Evrope. Prema planiranoj dinamici, radovi na desnoj kolovoznoj traci biće završeni za desetak dana, kada će se preći na suprotnu traku, odnosno deonicu od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope. Raskrsnica Futoškog puta i Bulevara Evrope biće prohodna za saobraćaj sve dok se ne završi sanacija obe kolovozne trake, a nakon toga pristupiće se radovima u zoni same raskrsnice.
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije upućuje apel svim učesnicima u saobraćaju da poštuju postavljenu signalizaciju i koriste alternativne pravce. 

Izvor:Grad Novi Sad

Foto:Grad Novi Sad

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena